savršeno

Ide uz (skoro) sve i zrači elegancijom: Kaput Nine Badrić savršen za prelazno vreme, a BOJA je prolećni hit

0


Popularna pevačica strastvena je zaljubljenica u modu, a njena najnovija odevna kombinacija svojevrsna je inspiracija

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Nina Badrić ne štedi kada je moda u pitanju i često na njoj viđamo skupocene komadde poznatih svetskih brendova.


Pop zvezda u svakoj prilici izgleda spektakularno, bez obzira na to da li nastupa ili se fotografiše u svakodnevnih situacijama, a sada je pokazala jedan street style autfit koji će nesumnjivo poslužiti kao modna inspiracija devojkama koje su oduševljene njenim stilom.

 

Nina je na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u kombinaciji za koju se mnogi ne bi osmelili. Njen ključni deo je vrlo trendi kaput predivne boje lavande, model do kolena i ravnog kroja koji ima nešto kraće i podrvnute rukave. On je sjajan izbor za ležernije prilike, ali i za elegantnije, a vrlo lako može da se uklopi i u stajling s patikama i uz visoke štikle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Iako boja deluje pomalo organičavajuće, Nina je dokazala da to nije slučaj: ponela ga je dezeniranim komadima, zbog čega je nemoguće ne primetiti je.

 

Ispod kaputa krije se bež Gucci strukirani sako sa crvenim printom, jednostavna bela majica s V izrezom, a tu su i bele pantalone s kvadratićima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Bež torba modne kuće Louis Vuitton, retro naočare za sunce u stilu Sofije Loren — i Ninina modna bajka je potpuna!

 

 

makonda-tracker