borac

Sve vreme su je vodile POZITIVNE MISLI: Milica Kon dobila rezultate nakon operacije tumora — i evo kako izgleda

7

Voditeljka emisije Brak na neviđeno nedavno se suočila sa šokantnom vešću da ima tumor. Srećom, Milica Kon je operisana i rezultati su stigli, a ona je podelila sa pratiocima na Instagramu kako se oseća!

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Milica Kon, supruga Marka Kona i prepoznatljivo lice emisije Brak na neviđeno, nedavno je operisala tumor na dojci i progovorila o svom iskustvu. Milica se javila iz bolnice, a sve vreme je bila pozitivna, hrabra i nasmejana.

 

Nedelju dana nakon operacije, voditeljki su stigli rezultati i radosno je podelila sa pratiocima na Instagramu  da je sve u redu.

 

Ona se usnimila ispred bolnice na Bežanijskoj kosi, gde se i operisala, a sad joj je pao kamen sa srca.

 

— Ljudi, stigli su mi rezultati i sve je super — poručila je nasmejana Milica Kon. 

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene.

 

Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga — pričala je pre nedelju dana lepa Milica.

 

 

makonda-tracker