veselo

Porodica na prvom mestu: Danijela Karić podelila dirljivu uspomenu na rođendan majke Hafe (FOTO)

1

Tokom jučerašnjeg dana Karići su se okupili kako bi proslavili sedamdeseti rođendan Hafe Karić koja je omiljena ličnost čitave familije.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Šarmantna pevačica i preduzetnica Danijela Karić Mileusnić sa pratiocima na društevnim mrežama podelila je predivnu uspomenu iz detinjstva, baš na rođendan majke Hafe Karić, a pored fotografija uputia joj dirljivu poruku koju bi svaki roditelj poželeo da čuje od svoje naslednice.

 

Draga moja, mama. Uvek želim da te vidim nasmejanu, srećnu, veselu i bezbrižnu, bez ijedne suze u oku, da te ne prati nijedna briga, nijedan problem, nego da živis srećno, veselo i zadovoljno! Tvoji ogromni napori da me ispravno vodiš kroz život tvoja nesebična ljubav, podrška koju mi pružaš učinili su moj život boljim. Srećan jubilarni 70. rođendan, mamice moja, hvala ti na svemu, ti si najbolji primer prave uspešne, iskrene požrtvovane žene i majke. Ti si veliki borac i heroj. Malo je reći hvala za sve što si učinila za sve nas.Ti si jedinstvena i takve žene i majke kao ti se rađaju jednom u milion. Volim te i ljubim najviše na svetu. Velika je sreća i privilegija imati tebe za majku — napisala s ponosom Danijela.

 

Čestitke su stizale sa svih strana, a koleginica Nina Badrić istakla je kako je Hafa predivna žena koje je spremna svim da pomogne.

 

Porodica Karić je poznata po velikim proslavama i okupljanjima, naročito kada su ovako važni datumi u pitanju, a takvu tradiciju prenose s kolega na koleno,

 

Pre samo četiri dana Danijela je proslavila svoj 38. rođendan uz svoje mezimce i supruga Ivana Mileusnića, te je prethodni period za Kariće bio i više nego radostan.

 

 

 

makonda-tracker