u njenom stilu

"Niko nema dokaz da sam se udala": Olivera Kovačević iskreno o ljubavnom životu nakon višegodišnjih spekulacija

7

Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević godinama važi za jednu od najatraktivnijih žena naše javne scene, a mnoge zanimaju detalji o njenom emotivnom životu, koje ona odbija da podeli s javnošću

foto: Antonio Ahel/ATAimages
foto: Antonio Ahel/ATAimages

Čuvena TV novinarka i urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević jedna je od žena na našoj sceni kojima vreme ne može ništa — godine prolaze, a ona je i dalje ostavlja utisak prirodnom lepotom kakva se retko sreće. Mnogi se zbog toga pitaju ko ima sreću da ljubi jedno od najlepših TV lica u Srbiji, a ona odbija da eksponira svoju privatnost i mudro ćuti o tračevima koji kruže o njenom privatnom životu.


Pre izvesnog vremena, spekulisalo se da je Olivera rekla "da" višegodišnjem partneru, a ona se na ovo osvrnula na duhovit način.

 

Bili su natpisi da su oni čuli da sam se udala, a ja sam ih samo pitala imaju li dokaze za to. Pošto mi niko još dokaz nije doneo, ja ostadoh neudata. Verujem ja ljudima, ali verujem i sebi — istakla je Olivera za Story.


Godinama se šuška i da je Kovačevićeva u skladnoj vezi s jednim poznatim imenom iz sveta politike, a na konstataciju novinara da je možda vreme da se otkrije ova javna tanja i da Oliverin partner počne da se oslovljava imenom i prezimenom, ona kaže:


Ne znam o kome govorite, ali neka na toj temi ostane sve kako jeste.

 

1 / 5 Foto: Aleksandar Jovanović


Olivera, inače, trenutno radi na pripremi Pesme za Evroviziju, festivala na kom ćemo dobiti srpskog predstavnika na popularnom muzičkom takmičenju. Kako je istakla, iako je već godinama urednica i bavi se Evrovizijom, još nije bila na ovom takmičenju, što će se promeniti ove godine.


Nisam otišla iako sam urednica još od 2015. godine. Mi imamo našeg šefa delegacije i šaljemo samo ljude koji su tamo opravdano da bi radili svoj posao. Niko tamo ne ide da bi šetao i uživao. Možda, doduše, odem u Torino, jer sam od EBU dobila poziv — kaže ona.
 

 

makonda-tracker