uživaju godinama

Imaju dvoje dece i beskrajno mnogo ljubavi: Ova lepotica je supruga Marka Janjića

1

Kako je istakao jednom prilikom, sreća i osmesi njegove porodice jedino su što mu je zapravo važno u životu, a u njima pronalazi spokoj nakon teških dana.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Gotovo da nema uspešnog projekta u kome se ne pojavljuje glumac Marko Janjić, koji je proteklih godina igrao u nekim od najuspešnijih domaćih serija, a samo neki od naslova u kojima smo ga gledali su "Besa", "Jedini izlaz", "Tajna vinove loze", "Žigosani u reketu", "Grupa", "Urgentni centar", "Vojna akademija"...


Šarmantni i uvek glumac, međutim, nije previše prisutan u medijima i svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, pa mnogi ne znaju da je on, na žalost ženskog dela publike, godinama u srećnom braku.

 

 

Janjić je, naime, oženjen prelepom Bojanom, s kojom ima dvoje dece. Par je, najpre, dobio ćerku Nasju (10), a nekoliko godina kasnije pridružio im se sin Andrija.
 


Kako je jednom prilikom istakao, centar njegovog univerzuma je njegova porodica, a oni mu pružaju i najveći mir u životu.


Njihova sreća i osmesi su jedino što je važno — objasnio je glumac u jednom intervjuu pre nekoliko godina, a na pitanje gde pronalazi spokoj odgovorio je: — U zagrljaju supruge i dece. U jednoj kući na planini. Pored moje Drine. U stazama svog rodnog grada, kojima sam hodao kao dete. Tršiću. U filmovima.


Par se, inače, poznaje još od tinejdžerskih dana, a pesmu koja mu budi uspomene na taj period dobro znate...


Ako govorimo o muzici, to je "Kad hodaš" od Bajage. Podseća me na suprugu i naše gimnazijske dane — rekao je jednom prilikom glumac.


 

 

makonda-tracker