iskreno

Veljkov otac je od nje mlađi 4 godine: Verica Rakočević ispričala kako su roditelji njenog muža prihvatili stariju snahu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

СНЕКИ

08-12-2021 14:34h
Mislim da baba i mlad momak ipak ne mogu da funkcionisu, ili mogu, ali imaju neke posebne, odnosno neuobi;ajene afinitete i sklonosti.... Mozda gresim, ali ona je ipak prava, pravcata baba, mozda ipak, posebna baba. Ostavljam mogucnost da nisam u pravu.

Darija

08-12-2021 15:25h
Kada ti je čak i SVEKAR mlađi od tebe... koji užas, koja patologja... povraćanje

Sebicnost

08-12-2021 16:47h
Zato je on sve modriji oko ociju,od srece.

Nele

09-12-2021 08:29h
Skinite ove ***** sa sajta sirite zarazu za mlade normalne ljude sta sa ovim dobijate...

Marija

09-12-2021 20:05h
Nesto je mnogo uzuteo Veljko.
Zivi na planini,nije do vazduha.

Vicko

10-12-2021 06:51h
Pa dobro mladi su,biće drugačije kada dobiju dete:)
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: