iskrena je

ODUVEK SU JOJ SE UDVARALI MLAĐI MUŠKARCI: Lepa Lukić iznela stav o udvaračima i estradi koja ne traje dugo

1

Pevačica je ponosna na svoju karijeru dugu pet decenija.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Lepa Lukić u današnjeg gostovanju na Kurir televiziji govorila je o muškarcima, karijeri, ali muzici koja danas oblikuje omladinu

 

"Mogu da mi se udvaraju, ali ja gledam kroz njih. Mada, nikad mi se nisu udvarali ljudi koji su bili moje godište." - iskreno je istakla pevačica i zdušno uporednila estradno nebo danas i onda kada je ona počinjala.

 

"Došlo je vreme da se muzika više gleda nego što se sluša. Neka pokažu mlade koleginice šta hoće, ali to je kratkog veka, ja trajem 50 godina, ja ne znam da li će one kada budu imale godinice kao ja uopšte moći da dođu na neku televiziju." - kaže Lepa i daje savet kako da karijera traje decenijama: 

 

Lepa Lukić
foto: Dragana Udovičić

"Narod ne voli kad digneš nos, voli kada može da ti priđe i da može da razgovara sa tobom, da se slika. Ja nikada nikoga nisam odbila za slikanje, možda sam nekada ljuta i nervozna, ali ja ne smem to sebi da dozvolim. Zagrlim se decu i slikam se, ne znam da li mi je do toga, ali mora da mi bude do toga jer to je moj posao. Znači da budeš što prizemniji, a veliki. Da drugi kažu da si kralj ili kraljica."

 

 

 

 

 

makonda-tracker