prošla je bez trauma i posledica

IZ ZVEČANSKE SU JE ODVELI KUMOVI: Vesna Đogani ispričala kako je teško detinjstvo oblikovalo njen život i ličnost

4

Poznata pevačica nikada nije krila da je jedan period provela u Domu za nezbrinutu decu, a sada je otkrila kako ga je napustila

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kad je napunila godinu dana Sretena, majka Vesne Đogani, jedva je sastavljala kraj s krajem. Zatrudnela je vanbračno sa Vesninim ocem, čiju podršku nije imala, pa je bila primorana da zbog nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj.


Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život — istakla je pevačica i dodala da je život poprilično grub.

 


Ja moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, krstili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje — ispričala je Vesna u emisiji "Puls Srbije".


Ona je dodala da veruje da razdvojenost od majke i siromaštvo nisu ostavili traumu i dublji trag u njenom životu, kao i da je radila na sebi kroz razgovore sa stručnjacima.

 

1 / 10 Foto: Instagram


— Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim — poručila je pevačica i dodala:

 

— Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red, rad i disciplina ključ uspeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posledice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna, žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaje.

 

 

makonda-tracker