ništa od ljubavi

Taman smo mislili da se SKRASIO: Prelepa glumica raskinula sa zavodnikom koji je već slomio srce BROJNIM poznatim damama

0

Glumici iz serije koju obožavamo i popularnom komičaru presudila je daljina. Njih dvoje, naime, žive na dva različita kontinenta i više nisu uspevali da premoste udaljenost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sve popularnija mlada glumica Fibi Denevor i komičar i zavodnik Pit Dejvidson raskinuli su petomesečnu vezu. Kao i mnogim slavnim parovima, čini se da je i njeima presudila daljina.

 

Na samom početku veze je Dejvidson zbog Fibi doputovao iz Njujorka u Veliku Britaniju, a pre toga je ona zbog njega boravila u Americi. Ipak, mladi par više nije mogao da izdrži veliku udaljenost.

 

Fibi Denevor proslavila se ulogom lepe naslednice Dafne Bridžerton u seriji "Bridžerton", koja je na platformi Netfliks postala megapopularna i u svetu, i u ovom delu Evrope, pa i u Srbiji konkretno.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Inače, Fibi je zapala Pitu za oko nakon što je odgledao njene scene seksa u hit seriji "Bridžerton".

 

"Odmah mu se svidela i pao je na nju", ispričao je izvor za Mirror.

 

"Ona je potpuno njegov tip. Izgleda kao mladolika, nevina lepotica. Svi smo se šalili s njim oko škakljivih scena seksa i on je priznao da su njemu bile seksi. Gledao je celu seriju i osećao je da je sudbina da upozna Fibi", rekao je izvor pre nekoliko meseci.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Dejvidson se zabavljao i sa Kajom Gerber, ćerkom Sindi Krafordpre nje je bio u vezi sa 20 godina starijom Kejt Bekinsejl, a bio je i verenik Arijane Grande, koja mu je posvetila svoju hit pesmu Thank U, Next.

 

 

makonda-tracker