VEĆ JE PITAJU ZA TREĆE DETE

"VOLIM DA SNIMAM KAD SAM TRUDNA": Jelisaveta Orašanin otkrila detalje o privatnom životu o kojima inače ne govori

1


Lepa glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića donela je nedavno na svet dugo dete, a već je pitaju kad će treće. Ona odgovara: "Polako"

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Jelisaveta Orašanin progovorila je o svojoj porodici, ali i karijeri.


Ako niste gledali seriju "Drim tim", odgledajte je obavezno. Ja igram pedikirku koja ništa ne radi, a to mnogo naplati imali smo slobodu da improvizujemo i sjajno smo se zabavljali na snimanju — istakla je Jelisaveta i dodala:

Trenutno sam više posvećena porodici, nego glumi, što je i prirpdno. Shatila sam da volim da snimam kad sam trudna jer me svi paze i vode računa o meni.


Orašaninova je progovorila i o slatkim mukama koje ima sa decom.

Imam sreću da sin spava. Mada, ćerka mi sve to naplati, tako da mi dođe na isto. Uvek sam imala sreću da leti snimam te uloge, dosta nekih uloga sam nažalost morala da vratim, pošto ne mogu da uklopim privatne i poslovne obaveze — rekla je Jelisaveta Orašanin u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

A na pitanje, da li planiraš treće dete, Jelisaveta odgovara na sledeći način:

Pa polako.

1 / 13 Foto: Instagram, Printscreen

Pošto je i njen suprug Miloš Teodosić imao jednu malu ulogu u seriji "Žigosani u reketu", Orašaninova je otkrila kakve on utiske nosi sa snimanja.

Čula sam se sa Vesnom Trivalić i rekla sam joj da ga čuva od našeg sveta. Neka budu fini prema njemu. Miloš mi je rekao da mu je bilo fenomenalno na snimanju, ali je posle priznao da naš posao uopšte nije lak. Rekao je: "Ja sam mislio ti uđeš kažeš, ja uđem i zaboravim da trebam da kažem bilo šta".

makonda-tracker