MEĐUNARODNA ROMANSA

TO JE BILA LJUBAV NA PRVI POGLED? Otkriveno kako je Biković upoznao novu izabranicu Arinu!? (FOTO)

3

Ruskinja je uspela da osvoji njegovo srce.

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularni glumac Miloš Biković po pisanju medija uživa više od godinu dana sa ruskom plesačicom Arinom Vološinom, iako do sada javno nije govorio o ovoj romansi.

 

Kako se navodi Miloš Biković je na poziv režisera Nikite Mihalkova otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, a tamo je provodio vreme u najlepšem društvu.

 

"Miloš i Arina zaljubili su se na prvi pogled čim su se u oktobru upoznali na jednom javnom događaju u Moskvi. Oboje su zvezde u Rusiji, on u glumi, ona u plesu. Miloš je več godinama pod lupom ruskih medija koji ga prate u stopu. Arina je u centru pažnje otkad je u martu prošle godine osvojila prvo mesto na Ruskom nacionalnom takmičenju u peslu", rekao je izvor i dodao:

 

 

"Već posle nekoliko nedelja veze, Arina je počela da uči srpski jezik. Rekla je Milošu da bi volela da poseti njegov rodni grad, a on joj je odmah ispunio želju. Doveo ju je u Beograd, gde su dočekali Novu godinu u Bikovićevom stanu sa nekoliko njegovih prijatelja. Arina je bila oduševljena kako su je svi prihvatila i rekla mu je da bi mogla da živi u Beogradu", ispričao je dobro obavešten izvor.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker