kakav osmeh!

NAJNEŽNIJI PRIZOR DO SAD: Dušica Jakovljević pokazala kako uživa u ljubavi s fudbalerom (FOTO)

2

Poznata voditeljka obično ne otkriva previše o svojoj intimi, pa je mnoge iznenadila podelivši kako razmenjuje nežnosti s nekadašnjim sportistom

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Voditeljka Dušica Jakovljević i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Čava Dimitrijević obnovili su vezu, nakon što je on raskinuo s Kijom Kockar.


Kako je ona nedavno otkrila, njih dvoje se poznaju celu deceniju, a nedavno su se pomirili nakon prekida. Sudeći po Dušičinom osmehu, par je nerazdvojan, a ona se sada pokazala kako njih dvoje provode vreme zajedno. Naime, voditeljka je na Instagramu podelila emotivan trenutak kada ju je Miloš držao u naručju dok se ona osmehivala.

 

Dušica Jakovljević, Miloš Čava Dimitrijević
foto: Instagram

Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vreme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom. Ova razdvojenost nam je samo pomogla da shvatimo da na svetu postoji samo jedan zagrljaj koji je pravi i u kojem oboje želimo da budemo. Svi pre Čave bili su smešni... — ispričala je ona pre nekoliko dana.
 

1 / 8 Foto: Instagram

 

 

 

makonda-tracker