iskreno

JEDINA JE KOJU JE POKAZAO JAVNOSTI: Dušica Jakovljević ispričala sve o ljubavi Čavom Dimitrijevićem

2

Voditeljka Dušica Jakovljević pomirila se s fudbalerom koji je nedavno bio u vezi s Kijom Kockar. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Dušica je sada otkrila detalje njihove ljubavne priče koja, kako kaže, traje čitavu deceniju.

 

 Miloš i ja smo se upoznali pre devet godina, odmah pošto sam se razvela od svog bivšeg supruga. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvek su postojale, međutim život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju, gde je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovde — priča Dušica za "Alo!".

 

Iako su sve vreme na neki način održavali kontakt preko društvenih mreža i zajedničkih prijatelja, pre par godina životni putevi su im se ponovo ukrstili.

 

 

Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci ali smo opet raskinuli. Sad, kada biste me pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Verovatno iz nekih glupih razloga... — otkrila je Dušica.

 

Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vreme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom. Ova razdvojenost nam je samo pomogla da shvatimo da na svetu postoji samo jedan zagrljaj koji je pravi i u kojem oboje želimo da budemo. Svi pre Čave bili su smešni... — ističe Dušica.

 

Dušica Jakovljević
foto: Nemanja Nikolić

Miloš Dimitrijević je pre veze sa Jakovljevićevom uživao u kratkim romansama sa ženama poznatim javnosti, ali nikada nijednu nije želeo da prizna.

 

Ja sam jedina žena koju je i pre tri godine pokazao javnosti i rekao: "Ovo je moja devojka", a to je učinio i sada, kada je stavio našu zajedničku fotografiju na društvene mreže. Svi iz našeg okruženja, uključujući i naše porodice, srećni su zbog nas dvoje i žele nam da ovoga puta trajemo zauvek — kaže voditeljka.

 

Podsetimo, neposredno pre Dušice Kija Kockar se zabavljala sa fudbalerom i otkrila da iako su raskinuli, možda postoji opcija i da se pomire:

 

Bili smo duže zajedno, već smo se jednom pomirili, tako da nije nemoguće da se to opet desi, ali za sada sam sama — rekla je Kija, no čini se da se to neće desiti.

 

 

makonda-tracker