uvek drugačija

STARI MODNI TRIK KORISTI NA SVOJ NAČIN: Street style izdanje Nevene Božović koje je oduševilo Beograđane

3

I retro i moderno, a bez sumnje — originalno!

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Pevačica Nevena Božović proteklih nekoliko godina izdvojila se kao jedna od najoriginalnih poznatih dama kada je stil u pitanju. Svako njeno modno izdanje je drugačije i krasi ga poneki neočekivan detalj, pa je nemoguće da na nekom gradskom događaju ne bude među najzapaženijima.


Tako je juče na otvaranju jednog frizerskog salona u Beogradu Nevena privukla mnogo pažnje interesantnom street style odevnom varijantom koja je ponovo bila spoj starog i novog kada je reč o trendovima.

 

Ponela je predimenzioniranu košulju, koja je i ovog proleća veliki hit i apsolutni must have, a opredelila se za nežnu lila boju. S njom je uparila lila sokne koje sežu do pola potkolenice, što je stari trik koji se koristi da naglasi seksepil, a Nevena ih je kombinovala s belim patikama za trčanje. Uz to je pevačica ponela i klasičnu belu majicu i uzak tamni šorts, dok je aksesoarima dominirala boja zlata — zlatan je lanac na bež torbici, zlatna je neobična ogrlica koju krasi efektan krug, kao i upečatljive alke.

 

1 / 6 Foto: G.G./ATAImages


Pevačica se odlučila za podignutu kosu, svedenu šminku i sve u svemu ostavila utisak žene koja definitivno zna šta radi kada je moda u pitanju!

 

 

makonda-tracker