SLAVA IH NE ZANIMA

JAVNOST IH NIKAD NIJE VIDELA: Ova četvorica glumaca čuvaju svoje emotivne partnerke daleko od medija i paparaca

1

Spadaju u najpopularnije muškarce na našoj javnoj sceni, ali njihove izabranice nismo imali priliku da vidimo

foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić
foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Glumac Milan Lane Gutović (73) najpoznatiji je po svojim maestralnim ulogama koje se i dan danas pamte i prepričavaju. On je retko kada u javnosti pričao o venčanju i odnosu sa prvom suprugom, jedino je poznato da je sa njom dobio ćerku Milicu, koja je balerina i glumica.

 

 

Njih dvoje su se razveli pre nešto više od 30 godina, ali su do dana današnjeg ostali u prijateljskim odnosima. Lane Gutović je na sve načine pokušao da je zaštiti od radoznalih očiju javnosti koje je zanimao njegov privatni život.

 

foto: Dado Đilas

Nakon razvoda, Gutović je oženio Biljanu Knežević, s kojom je bio deset godina u braku. Sa njom je dobio sinove Jakova i Spasoja. Kao što je slučaj i sa prethodnim brakom, glumac ni ovaj nije puno isticao u javnosti, te je privatnost želeo da zadrži za sebe.


Mima Karadžić je oduvek važio za velikog zavodnika i večitog neženju, ali on zapravo nije neženja. Domaćoj javnosti nije poznato da se Karadžić oženio davne 1992. godine izvesnom Sunčicom.

 

foto: Zorana Jevtić

Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci su se venčali u Beogradu. Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, pa su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga više ništa nije pisalo. Glumac o braku nikada nije govorio.

 

Glumac Nenad Jezdić godinama je u srećnom braku sa suprugom Sarom, sa kojom ima četvoro dece. Međutim, lepša polovina popularnog glumca nikad, ali baš nikad, se ne pojavljuje u javnosti.

 

foto: Dragana Udovičić

Nenad izbegava da o supruzi govori za medije, ali je u nekoliko navrata istakao da mu je porodica najveća snaga i pokretač.


- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim" - objasnio je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

 

Glumac je jednom prilikom objasnio da Sara ni po koju ce nu ne želi da se eksponira u javnosti, te da se zbog toga sa njim nikada ne pojavljuje na događajima u prestonici.

 

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je glumac.


Miloš Timotijević, kojeg gledamo u popularnoj seriji "Južni vetar" godinama je u braku sa umetnicom Dunjom Galić, koju javnost nikada nije videla.

 

foto: Damir Dervišagić

Iako se ne pojavljuje sa njom, ne krije da je ona njegova najveća podrška i da bi mu bez nje bilo mnogo teže.

 

- Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav, da je neophodno razumevanje - rekao je za “Blic” Miloš Timotijević.

 

 

makonda-tracker