PRVO JE „ZGREŠILA“, A ONDA „GUGLALA“ njegove godine

MESEC DANA RANIJE JE RASKINULA VEZU! Sećate li se kako je počela ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića?

2

Pre četrnaest godina jedna od glavnih vesti o poznatima glasila je: mladi fudbaler Duško Tošić novi je dečko Jelene Karleuše, a mediji su otkrili simpatične detalje o tome kako je sportista zavodio pevačicu.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

U avgustu 2006. godine, Svet je javio da su Duško Tošić, tada mladi reprezentativac Srbije i fudbaler francuskog Sošoa, i jedna od najpopularnijih domaćih pevačica Jelena Karleuša u vezi.


Samo mesec dana nakon što je okončala osmomesečnu vezu sa beogradskim biznismenom Vladanom Marićem, Jelena Karleuša je upala „ofsajd zamku“ Duška Tošića, pisalo se tada, kao i da je fudbaler „danima obigravao oko Jelene Karleuše i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS porukame i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi“.

 


Već na samom početku veze, par je navodno provodio svaki slobodan trenutak zajedno, a Jelena je često boravila u francuskom Munbelijaru, gde je Duško stanovao. Štaviše, pevačica je viđena kako u društvu predsednika Tošićevog tadašnjeg kluba iz VIP lože prati jedan meč, a pisalo se i da je Duško toliko zaljubljen da je jednom prilikom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da bi video svoju devojku i odmah se vratio u Francusku.


I sama Jelena kasnije je priznala da je Duško bio taj da koji je inicirao njihovu priču.

 

1 / 10 Foto: Kurir


Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – istakla je pevačica jednom prilikom.


Kako je jednom objasnila, Duško nije lako odustajao, a uvek joj je bio ogromna podrška.


On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda.” Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde – ispričala je Karleuša.


Dve godine kasnije, njih dvoje su se venčali, a ubrzo su stigle i njihove ćerkice Atina i Nika.

 

 

makonda-tracker