pred njom je velika karijera

ZAR STE OČEKIVALI BILO ŠTA MANJE OD NESTVARNE LEPOTE? Evo kako izgleda starija ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela

5


Tokom 14 godina dugog braka, glumci su dobili dve devojčice, a jedna od njih već je počela da gtradi manekensku karijeru

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon pet godina braka italijanske glumice Monike Beluči iz njenog kolege iz Francuske Vensana Kasela na svet je stigla njihova ćerka Deva, koja danas ima 16 godina, a šest godina kasnije i mlađa devojčica Leoni.

 

S obzirom na to da Monika i danas važi za jednu od najlepših žena na planeti, mnoge je zanimalo jesu li njene ćerke nasledile deo njenog šarma, a po svemu sudeći i Deva će biti lepotica bez premca!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on


Naime, ova devojčica novo je zaštitno lice modne kuće Dolce & Gabbana, odnosno parfema Shine. I sama glumica godinama je nosila komade ove kuće, pa ne čudi što su Dolče i Gabana odlučili da izaberu baš ćerku italijanske dive. Deva je prošle godine u Ravelu snimila reklamu za pomenuti parfem, a navodno je Monika prisustvovala snimanju i pazila na svaki detalj.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

 

Ova mlada manekenka na početku karijere veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, pa često imamo priliku da vidimo njene fotografije, za razliku od male Leoni, koja i dalje živi daleko od medijske pompe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

Sudeći po snimcima koje Deva deli, jasno je da je nasledila majčinu lepotu, ali mnogi komentarišu da je "iz aviona" jasno da ima tu i mnogo porepoznatljivog šarma i pogleda Vensana Kasela.

 

 

makonda-tracker