LJUBAV NIJE poTRAJALA

UBRZO POSLE POROĐAJA GA JE NAPUSTILA: Jeste li znali da je Suzana Jovanović imala jedan brak i pre Saše Popovića?

3

Šarmantna pevačica već decenijama je u srećnom braku s popularnim Novosađaninom, a malo je poznato da je bila udata i ranije, a iz prvog braka ima jednog sina.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevačica Suzana Jovanović, koju mnogi pamte po hitu "Rođeni u pravo vreme", iako je bila odličan đak, shvatila je rano da je muzika njena velika ljubav, te se vrlo brzo latila mikrofona.


Već s 15 godina nastupila je na jednoj komšijskoj svadbi i dobila svoj prvi honorar i potom uplovila u muzičke vode. Karijera joj je ukrstila puteve s jednim harmonikašem, za kojeg se udala već u osamnaestoj godini, pisao je pre izvesnog vremena Alo.

 

Ipak, ova ljubav nije potrajala, pa se Suzana samo sedam meseci kasnije razvela i vratila u porodični dom. Ona je tokom ovog kratkog braka dobila sina Danijela, kojem je njen drugi suprug Saša Popović uvek bio kao otac.


Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale (Popović, prim. aut.) ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku ističe da je Danijel i više nego njegov sin — ispričala je pevačica jednom prilikom i dodala da njen sin ne želi da čuje ni reč o svom biološkom ocu.

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić


Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u "Grandu", u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug — ispričala je Suzana pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker