nije mogla da sakrije smešak

ONA SE POSTIDELA, ON OTKRIO DETALJE VEZE: Mihail Dudaš priredio Anđeli Jovanović iznenađenje kakvo nije očekivala

0

Mlada glumica i atletičar već neko vreme uživaju u ljubavi, koju više ne kriju od medija

foto: Instagram
foto: Instagram

Anđela Jovanović, zvezda serije "Vojna akademija" potvrdila je nedavno da je u višemesečnoj vezi sa sportistom Mihailom Dudašem.


Tokom sinoćnog Anđelinog gostovanja u emisiji "Šok tok" na TV Prva dogodilo se nešto što glumica nije očekivala — njen dečko se uključio uživo i odgovarao na pitanja o njihovoj vezi.


Naime, atletičar se prisetio kako se upoznao s Anđelinim roditeljima Brankom Pujić i Draganom Jovanovićem, našim čuvenim glumcima.

 


Oni su sjajni ljudi, harizmatični, pametni. Sa Draganom sam igrao bilijar i stoni tenis. Nismo previše boravili sa Brankom i Anđelom tada, u podrumu smo igrali. Nisam mogao da mu pariram. Odlični su ljudi — rekao je Dudaš.

 


Iznenađena Anđela se vidno postidela i sve vreme se smeškala, a Dudaš je otkrio da je upisao master studije i našalio se da se Anđela zabavlja sa studentom.


Glumica je pocrvenela i dodala da je istina sve što je rekao atletičar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)


Istina je sve što je rekao, jako su se lepo družili Dragan i on, našli su se u ljubavi prema sportu, divno je proteklo, to mi je najvažnije, važno mi je da se partner uklapa u moju porodicu, što je slučaj — istakla je.
 

 

makonda-tracker