DIVAN PAR

UPOZNALA JE GAGIJA I BRANKU SA NOVIM IZABRANIKOM: Anđela Jovanović uplovila u vezu sa poznatim SPORTISTOM!

1

Trenutno uživaju na zimovanju.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Anđela Jovanović uplovila je u emotivnu vezu sai s atletičarom Mihailom Dudašem. 

 

Glumica i sportista dočekali su zajedno prve dane nove godine, a nakon što su boravili na Zlatiboru kod njenog oca Dragana Gagija Jovanovića, uputili su se na Jahorinu, gde uživaju u zimskim čarolijama.

 

"Ljubav između njih se dogodila potpuno spontano. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo su počeli da se dopisuju i posle nekoliko dana započeli su vezu. Shvatili su da im je lepo zajedno, te da uživaju u svim aktivnostima i razgovorima, da imaju ista interesovanja. Gotovo da se ne razdvajaju poslednjih nedelja. S obzirom na to da Mihail nema veliki broj sportskih obaveza, te isto tako ni Anđela nema snimanja i proba za vreme praznika, spakovali su kofere i zaputili se prvo na Zlatibor. Tamo ih je ugostio Gagi Jovanović u svojoj vikendici, gde provodi najveći deo vremena kada nije u Beogradu. Zajedno s njima bila je i Branka Pujić, koja je upoznala novog dečka svoje mezimice" - otkriva izvor blizak glumici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

 

Nakon što su uživali u prirodnim lepotama planine Zlatibor, zaputili su se na Jahorinu, gde planiraju da skijaju zajedno:

 

"Oboje obožavaju skijanje, te su zato došli doneli odluku da će se najbolje provesti na Jahorini. Tamo će provesti nekoliko dana, a potom će se vratiti u Beograd, gde će svako nastaviti sa svojim poslovnim obavezama. Svakako oni ne žele preterano da se eksponiraju u javnosti, već žele maksimalno da uživaju u ljubavi."

 

Anđela je i potvrdila ove navode.

 

" Istina je, neću da poričem. Zabavljamo se već neko vreme i ostalo bih zadržala samo za nas dvoje i najbliže" - potvrdila je glumica.

 

Da su oboje trenutno na Jahorini, govore snimci i fotografije koje postavljaju na društvene mreže, doduše odvojeno. Anđela je više od godinu dana bila u vezi sa Markusom, dečkom kojeg je upoznala u Londonu, ali je na tu ljubav očigledno u tajnosti stavljena tačka.

 

 

 

makonda-tracker