odmah su znali da je to ― to

POSTALA JE NJEGOVA SUPRUGA POSLE 7 DANA: Aco Pejović otkrio neobičnu priču o tome kako je započeo ljubav s Biljanom

3

Kako je pevač objasnio, sa svojom suprugom se tek upoznavao dok su uveliko bili u braku

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ona maturantkinja, a on pevač koji je počeo da gradi karijeru. Aco Pejović i Biljana krenuli su iz Prijepolja da u Beogradu pronađu sreću.

 

 Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali ― rekao je Pejović ranije.


Gostujući u jednoj emisiji na TV Pink voditeljka ga je upitala da li je istina da je zakasnio na sopstveno venčanje, posle čega je usledio potvrdan odgovor, ali i obrazloženje:

 

― Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila ― prisetio se tada Pejović, koji je rekao da je žena gazda i stub kuće.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

― Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda ― rekao je.

 

Prema njegovim rečima, Biljana i on su se venčali odmah nakon što je ona završila srednju školu.

 

 Ja sam bio tek nekoliko godina stariji. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi. Možda me je kombinacija njene ljubavi, moje muzike i dosadašnjeg životnog iskustva, zapravo, izdefinisala kao čoveka. Satkan sam od emocije, realnog života i nazivanja stvari pravim imenom ― govorio je za „Novosti” Pejović.

 

 

makonda-tracker