potvrdili glasine

O NJIHOVOJ LJUBAVI PRIČA CEO SVET: Slavna glumica raskinula veridbu, pa započela romansu sa 10 godina MLAĐIM PEVAČEM!

0

Britanski pevač za kojim lude devojke širom sveta, osvojio je lepu glumicu koja je kako tvrde izvori bliski paru veoma brzo pala na njegov šarm

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Olivija Vajld (36) i britanski muzičar Hari Stajls (36) glavna su tema svih stranih medija nakon što su isplivale fotografije na kojima se drže za ruke na venčanju pevačevog menadžera Džefri Azofa.


Spekulacije o novom ljubavnom paru krenule su nakon upoznavanja na snimanju filma "Don't Worry Darling", a zatim je Olivija uslikana kako ulazi u njegovu vilu u Los Anđelesu. Pretpostavlja se da se hemija javila tokom saradnje na setu.

 

A sada su šuškanja dobila svoju potvrdu, iako se nisu oglašavali u medijima.

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ljubav holivudske glumice i bivšeg člana benda "One Direction" bukti snažnim plamenom, barem tako tvrdi izvor poznat portalu People koji je nedavno progovorio o detaljima ove romanse.

 

- Olivija i Hari deluju 'vrlo ozbiljno' i 'svaki trenutak provode zajedno - otkrio je izvor blizak paru kojeg paparaci proteklih nedelja prate u stopu i dodao da se par nakon kratke pauze sa snimanjima vratio na set, što je jedan od razloga za njihovo zbližavanje.


- Njihova hemija je veoma vidljiva - rekao je ranije izvor za People otkrivši da druženja nastavljaju i van seta.


Da su ludi jedno za drugim dokazuju i najnovije fotografije uslikane u šetnji Santa Barbarom.

 

S obzirom na to da tokom pandemije nema previše toga posla, par se našao se s nekoliko prijatelja, pa su uživali u druženju na svežem vazuhu.


Da podsetimo, Olivija je iznenada raskinula sedmogodišnju veridbu s kolegom Džejsonom Sudeikisom sa kojim ima dvoje dece- sina Otisa (6) i ćerku Dejzi (4).


Niko nije ni slutio da će raskinuti, a nije poznato da li je Olivija ostavila Džejsona zbog Harija. Sudeći po komentarima njenih prijatelja, s poznatim pevačem se zbližila nakon što je raskinula veridbu.

 

 

makonda-tracker