iznenađenje na moru

"U JEDNOM TRENUKU, JEDNA ŽENA SPUŠTA MASKU..." Sanja Kužet prepričala simpatičan susret koji će vam izmamiti osmeh

0

Voditeljka Sanja Kužet porodično letovanje provela je s porodicom, a na hrvatskom primorju je doživela veliko iznenađenje

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Svaki dan na moru ove godine smo cenili mnogo više nego na bilo kom letovanju do sada. Hrvatska je u tom trenutku bila jedino rešenje i nekako najbezbednija. Bili smo u Istri i divno smo se proveli — ispričala je Sanja u emisiji "150 minuta".

 

Sanja je 10. avgusta u Rovinju proslavila svoj 37. rođendan, a onda ispričala i da je sasvim slučajno tog dana srela koelgu iz emisije Zvezde Granda Voju Nedeljkovića.

 


Tako ja u Rovinju s porodicom, ulazim na brodić, svi smo sa maskama i šeširima, ali se ne vidimo... U jednom trenutku jedna žena spušta masku i javlja mi se, a ja u dve sekunde ne mogu da ukapiram ko je kad ono Maja i Voja Nedeljković koji je u tom momentu sedeo pored nje. Tog dana je bio moj rođendan... Nismo se čuli niti znali da ćemo svi biti tu. Isto veče smo se dogovorili da odemo porodično na večeru i divno smo se proveli — rekla je Sanja u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

 

 

makonda-tracker