čudno ili ne?

MNOGI JOJ NI DAN-DANAS NE VERUJU DA NJEN MUŽ POSTOJI: Pevačica je u braku 50 godina, ali njen suprug je PRAVA MISTERIJA

0

Doli Parton i Karl Din u braku su od 1966. godine, ali tokom čitave njene karijere on se s pevačicom nikada nije pojavio u javnosti. Sada je ispričala i zašto je to tako.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendarna pevačica Doli Parton (74) od 1966. godine je u braku s Karlom Dinom, ali ljudi je i dalje ponekad pitaju postoji li uopšte njen suprug, s obzirom na činjenicu da se s njim ne pojavljuje u javnosti.

 

"Mnogi su tokom godina mislili da sam supruga izmislila, jer on nimalo ne želi da bude pod svetlima reflektora. On je, inače, takav, rezervisan je i pretpostavio je kako nikada ne bi imao mira da se medijski eksponirao", ispričala je Parton.

 

Dodaje kako im je to pomoglo u braku i da zbog toga i dan-danas funkcionišu sjajno.

 

"Poštovala sam uvek njegovu odluku. Jednom mi je rekao da sam ja odabrala taj svet, a on je odabrao mene i da možemo svoj brak držati dalje od medija. I zaista jesmo. Zajedno smo 56 godina, a u braku smo 54", rekla je Doli.

 

1 / 5 Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Smatra i kako im je njena karijera pomogla da toliko održe svoju ljubav. Ona je mnogo putovala i nisu stalno bili zajedno, za šta kaže kako je zapravo sjajno jer jedno drugom nikada nisu dosadili.

 

U maju 2016. godine par je obnovio svoje zavete na 50. godišnjicu braka. Još ranije je pričala kako je suprug samo jednom bio na njenom koncertu. 

 

 

makonda-tracker