ONA JE BILA NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV!

BILA JE POSESIVNA, NIJE DALA DA GA POGLEDAJU: Jeste li znali da je Nino bio u vezi s jednom od naših najvećih zvezda?

3

Pokojni pevač navodno je ludo voleo svoju koleginicu, koja je do danas ostala jedno od najvećih muzičkih imena na Balkanu

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Amir Nino Rešić bio je popularni pevač devedesetih, a njegova ćerka Sandra, trenutna učesnica rijaliti programa Zadruga, navodno je otkrila jednoj pevačici dugo čuvanu tajnu zbog čega nije najveća obožavateljka Vesne Zmijanac.

 

Navodno je pevačica imala burnu vezu s njenim pokojnim ocem.

 


Ninova najveća ljubav bila je Vesna Zmijanac. Njih dvoje počeli su da se viđaju polovinom devedesetih. Sandra kaže da je tata tada zapostavio sve zbog nje. Ta veza je bila turbulentna – rekla je ona i dodala da su znali i da se pobiju u kafani.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

– Vesna i Nino su pravili haos po kafani, ona je bila posesivna, nije dala nikome da ga pogleda. Znali su da osvanu u kafani, a onda su ujutru znale da lete piksle, čaše i flaše, gađali su jedno drugo i tukli se. Vesna mu jednom umalo nije polupala glavu pepeljarom – ispričala je pevačica i dodala da danima nisu izlazili iz stana i da je Vesna na kraju raskinula.


 On je plakao i pio zbog nje svaki dan. Tu mu se već nazirao kraj. Toliko su se trovali alkoholom da to nije bilo humano – rekla je ona, između ostalog.

 

 

– Voleo ju je do kraja – dodala je neimenovana pevačica.

 

makonda-tracker