tužno!

"SVI MISLE DA SAM VEŠTICA": Pevačica u suzama progovorila o svom čuvenom ocu i šta SVE TRPI 12 godina nakon NJEGOVE SMRTI!

0

I 12 godina nakon njegove smrti jednako joj nedostaje otac i pati za njim.

foto: Printscreen Exkluziv
foto: Printscreen Exkluziv

Iako je prošlo 12 godina od smrti pevača Nina Rešića, mnogi detalji iz njegovog života i danas su tema brojnih vesti i spekulacija. O svemu je progovorila i njegova ćerka Sandra Rešić.

 

- On ne može na miru da ode na onaj svet posle 12 godina od raznoraznih pričica, rekla-kazala, meštana, komšinica, anonimnih izvora... I onda svi misle da sam ja neka veštica koja je ne znam tu šta propustila, uradila, prodaje se preko imena svog oca i tako dalje, a nikad me niko u životu nije pitao nijedno pitanje vezano za njega, njegovu smrt i sahranu - počela je priču Sandra za Exkluziv.

 

foto: screenshot

 

- Onog trenutka kada se budem slikala na grobu sopstvenog oca, tog trenutka ću prestati da se bavim estradom i otići ću da radim u rudniku. Najviše me je pogodila priča da ćerke nisu podigle očev grob. Ne, mi jesmo podigle očev grob, ali su se drugi potpisali - pričala je Sandra, a onda nije mogla da zadrži suze.

 

- Iz jedne priče su stvari otišle u drugu, pa se kao u igri gluvih telefona od jedne rečenice napravilo sto rečenica, gde niko ništa nije rekao, niko ništa nije potvrdio, ali svi sve znaju o mom životu, i svi su najpametniji. Počinjem da budem malo besna. Do sada sam kulirala i govorila sebi da će to proći, ali ni posle 12 godina ne prolazi. Sada sam u fazonu da ljudi ne moraju da puste mene na miru, ali nek puste njega čoveka da ode na onaj svet kako treba...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker