digao prašinu

Roker u memoarima otkrio 8 šokantnih tajni slavnih: Lično sam video kako ledi Dajana vara princa Čarlsa

0
Jedna od najvećih muzičkih legendi nedavno je objavila memoare pod nazivom "Još uvek nisam mrtav", koji su privukli mnogo pažnje svetskih medija.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U knjizi Fila Kolinsa (65), rokera koji je imao priliku da se druži s najvećim svetskim zvezdama u istoriji, može se naći mnogo zanimljivih detalja kako o njegovom životu tako i o životima poznatih s kojima je provodio vreme.

 

Ponosni otac petoro dece i autor brojnih megahitova nije držao jezik za zubima - otkrio je i najmračnije tajne sveta poznatih!

 

Ništa nije moglo da stane na put njihovoj sreći udvoje: 10 zvezda koje su promenile veru zbog ljubavi (FOTO)

 

1. Prisustvovao je preljubi princeze Dajane

 

Početkom osamdesetih, Kolins je započeo druženje sa članovima britanske kraljevske porodice i imao važnu ulogu u humanitarnom fondu na čijem je čelu princ Čarls. Već devedesetih, on je bio važna figura u njihovim životima.

 

Jednom prilikom je na ulici video automobil princeze Dajane, a kada je zavirio u njega, uočio je neočekivanu scenu: Ledi Di je bila bliska sa Džejmsom Hjuitom, za kojeg je kasnije utvrđeno da je pet godina bio u vezi s princezom!

 

Nasmejana, Dajana je bezbrižno proćaskala s Filom...

 

foto: Profimedia

2. Jedan od retkih koji je uvredio - britansku kraljicu!

 

Tokom proslave 40. rođendana princa Čarlsa, Kolins je, ne poznavajući protokol, napravio dve greške. Najpre je, umesto da sačeka da se kraljica obrati njemu, sam prišao Elizabeti Drugoj i predstavio joj se, a potom joj se obratio s "Vaša preuzvišenosti", umesto s "Vaše Visočanstvo".

 

Rođaci, supružnici, vladari: Kraljici Elizabeti branili da se uda za princa Filipa - razlog će vas iznenaditi!

 

Noć se, piše Fil Kolins, završila tako što je video kraljicu i princa Filipa kako đuskaju.

To nije prizor koji bih ikada mogao da zaboravim", zaključio je Kolins.

makonda-tracker