foto

LUDO SU SE VOLELI, A ONDA BILI NA IVICI TUŽBE! Ovaj poznati biznismen je bio velika ljubav Ane Nikolić pre Raste

2

Atraktivna pevačica oduvek je privlačila pažnju svojim ljubavnim izborima

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Ana Nikolić često ističe da je njena najveća ljubav bio njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta, s kojim je dobila ćerkicu Taru.


Ona ni svoje ranije veze nije krila, pa su mediji uglavnom uspevali da dođu do informacije ko ljubi lepu Paraćinku, a jedna od njenih velikih ljubavi bio je Matija Ćirković, srpski biznismen koji živi na relaciji Beograd - Berlin.

 

On je domaćoj javnosti bio poznat po vezama poznatim damama, među kojima je još i Nikolina Pišek. Ana i on navodno su bili ludo zaljubljeni jedno u drugo, a potom se rastali, nakon čega je Ćirković poklonio svojoj bivšoj pesmu "Džukelo", jedan od njenih najvećih hitova. Međutim, ona je kasnije bila razlog za pogoršanje njihovog odnosa...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Corkovic (@matija_cmat) on


Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i tek nedavno me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje "Džukele" — izjavio je on jednom prilikom za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Corkovic (@matija_cmat) on

 

makonda-tracker