posvetio joj je veliki hit

"UVEK ĆE DEO MOG SRCA BITI REZERVISAN ZA NJEGA": Jeste li znali da je Čola bio u vezi s OVOM glumicom?

2

Jedna od njegovih najemotivnijih pesama posvećena je upravo šarmantnoj glumici

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Velika balkanska zvezda Zdravko Čolić bio je, a i dalje je jedan od najvećih zavodnika bivše Jugoslavije Zdravko je već 18 godina je u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim ranije su za njim ludele mnoge poznate dame, a među njima je i jedna glumica.

 

 

Pevač je o svojoj nekadašnjoj ljubavi - glumici Jasni Orneli Beri, retko je govorio u javnosti. Njih dvoje su se u Sarajevu mladi zaljubili jedno u drugo, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Ornela Bery (@jasnabery) on


- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega - rekla je Jasna u jednoj emisiji i objasnila:

 

- Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Ornela Bery (@jasnabery) on


- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - istakla je Jasna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Ornela Bery (@jasnabery) on

 

Ona je gumila u filmovima "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Anđelina Džoli.

 

 

makonda-tracker