rođeni jedno za drugo

"PONEKAD SE UPLAŠIM DA SAM MOGLA DA GA PROPUSTIM": Milica Milša o ljubavi koja čini njen život prelepim

3

Jedan od najskladnijih i najdugovečnijih brakova na našoj javnoj sceni imaju glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović.

foto: Instagram
foto: Instagram

Već decenijama za Milicu Milšu rezervisane su uloge zavodnica i vatrenih lepotica, a sada televizijska publika ima priliku da je u seriji "igra sudbine" gleda u ulozi u kojoj je njena lepota u senci majčinske brige i požrtvovanosti.

 


Ipak, ona i danas spada u najlepše žene na našoj javnoj sceni, a na žalost muškog dela obožavalaca njeno srce je odavno osvojeno. Već više od dve decenije, Milša je u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, a svakome ko ih je video zajedno jasno je da je ovaj par i dalje zaljubljen do ušiju. Kako je Milica rekla za Stil, njen recept za dug i srećan brak uopšte nije komplikovan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) on


Jednostavno je, recept se zove Žarko! On je jedini čovek sa kojim se osećam kao da sam sama sa sobom. On nije moja polovina, on je moja celina. Ponekad se uplašim da sam mogla da ga propustim, hvala Bogu da sam rekla "da" — rekla je.


Na pitanje zbog čega su veze i brakovi danas uglavnom kratkog daha, glumica kaže:


Možda ljudi imaju velika očekivanja, možda se plaše, možda su sebični, možda nisu spremni na dogovore, možda nisu našli onog koga vole i poštuju i kome bi bili odani...
 

 

makonda-tracker