ko bi rekao?

"PREOTEO" JU JE DRUGOM JUNAKU KOG SMO VOLELI: Luka i Mila iz "Igre sudbine" i RANIJE su bili PAR ― sećate li se? (FOTO)

3

Popularni mladi glumci Stevan Piale i Olja Lević još ranije su glumili ljubavni par, da li ste ih zapazili tada?

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija "Igra sudbine" veoma brzo je osvojila srca publike, dok su mladi glumci privukli veliku pažnju, a među njima su sve popularniji Stevan Piale i Olja Lević.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

U seriji su Mila (Olja Lević) i Luka (Stevan Piale) prekinuli dugogodišnju ljubavnu vezu zbog Lukine prevare, a sada se Mila bori za Aleksinu (Luka Raco) ljubav, dok se Luka oženio Sofijom Šubarević.

 

Međutim, oni su još odavno bili par u drugoj popularnoj seriji!

Pre deceniju su Olja i Luka takođe delili kadar kao partneri u seriji "Selo gori, a baba se češlja", u režiji Radoša Bajića. Tada je u Olju nesrećno bio zaljubljen sin Dragan (Nenad Okanović), a za njenu ljubav se ipak izborio Vitki, koga je igrao upravo Stevan Piale.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen

 

Bili su to glumački debiji poznate Kruševljanke i poznatog Beograđanina. Videlo se i tada da su njih dvoje dobar glumački tandem, a u međuvremenu su se u njihovim karijerama desile sledeće uloge.

 

Olja je glumila i u "Šifri Despot" (gde je glumio i Stevan) i "Urgentnom centru", a Stevan u "Šeširu profesora Koste Vujića", "Zvezdari"... Ostvario je veliki broj pozorišnih uloga i učestvovao u sinhronizaciji brojnih animiranih filmova. Glumac i njegova supruga Una čekaju prvo dete.

 

 

makonda-tracker