verovali ili ne

LJUBAV, MRŽNJA, KORIST ILI…? Nesvakidašnji detalji iz Bele kuće otkrivaju ISTINU o braku Donalda i Melanije Tramp

1

„Ljubav je komplikovana, a ljubav Trampovih je ultrakomplikovana“, objašnjava autorka nove biografije američke prve dame.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

S vremena na vreme u medijima se pojavljuju snimci koji svedoče da brak Trampovih nije idealan — Melanija je više puta snimljena kako odbija da da ruku svom suprugu, pravi izraze lica koji ukazuju na to da nije najsrećnija osoba na svetu, a pored toga medijima se često šire priče o Donaldovim seks aferama.

 

Zbog svega toga, njihov odnos privlači mnogo pažnje, a autorka Melanijine nove biografije The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump Meri Džordan otkriva detalje koji će vas verovatno dodatno zbuniti.

 

 

Ne znam ni za jedan par koji toliko vremena provodi odvojeno. Često su u istoj zgradi, ali ni blizu jedno drugog. Retko ide u Zapadno krilo. Ne voli golf. Ima svoj mali spa centar. Voli da se izoluje, ona je usamljenik. Oni su sasvim srećni kad su razdvojeni — ističe Džordanova.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Međutim, kako ona dodaje, to ne znači da Trampovi nisu bliski. Naprotiv!

 

Ipak, ona je prva koju zove nakon svojih govora ili skupova, jer joj veruje, a on ne veruje velikom broju ljudi — napominje Melanijina biografkinja. — Imaju veoma neobičan odnos, ali tu postoji veza: imaju dogovor, od samog početka. On voli sebe, svoj posao, ima svoj život i provodi mnogo vremena bez nje. I njoj je to potpuno u redu.

 

Džordanova piše i da je Melanija navodno odlagala svoje useljenje u Belu kuću nakon što je Tramp pobedio na predsedničkim izborima 2016. godine jer je želela da ponovo pregovara o predbračnom ugovoru koji je sklopila sa suprugom. Kako ona ističe, prva dama je daleko sličnija Donaldu nego što nam na prvi pogled deluje.

 

 

makonda-tracker