nije joj lako

„PROSIO ME JE IAKO JE NAPRAVIO DETE DRUGOJ”: Ljubavna priča koja je obeležila Romanin život i dalje se prepričava

0

Emotivni život poznate pevačice uvek je privlačio mnogo pažnje, a jedna njena veza i dalje se pamti.

foto: Damir Dervišagić Za Kurir
foto: Damir Dervišagić Za Kurir

Srpska pevačica Romana Panić, za koju su australijski mediji javili da je uhapšena u Brizbejnu zbog pljačkanja bankomata, svojevremeno je bila jedna od najvećih pop zvezda na ovim prostorima. Mnogi muškarci žudeli su za njom, a njeno srce ukrao je, dok je bila na vrhuncu karijere, zgodni Grk.

 


Advokat Fotos Pitađis i Romana Panić godinama su bili u turbulentnoj vezi, mirili su se i rastajali, a potom je u medijima osvanula vest da je Grk u vezi s voditeljkom Jovanom Simić, koja je ubrzo potom s njim dobila i dete.
Dok je učestvovala u rijalitiju Farma, Romana je pričala o detaljima poslednjih meseci njihove ljubavi.


Samo što sam stigla iz Atine, zazvonio mi je telefon. On me zove i kaže da svima ispričam kako mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola... Nismo se onda videli mesec dana, ali smo posle tih mesec dana opet bili zajedno... Ja sam opet otišla na Kipar, ali čim sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad. A ja iznajmila auto, rezervisala hotel... Ženo, znaš li čega je tu sve bilo?! Zabranio mi je da idem u Grčku! Onda se pojavila neko druga devojka... — pričala je Romana.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić


Ona je otkrila da ju je Fotos lagao i, štaviše, zaprosio je dok je čekao dete.


On je pričao da nema drugu, da je sve zbog nekog novca i papira. A ta devojka, Jovana, rodila mu je dete 13. aprila. Prosio me je, iako je drugoj napravio dete. Rekla sam mu da se skloni iz mog života, da me zaboravi... Da me više ne zove. Ta Jovana se posle udala za drugog. Prošle godine se i on oženio — rekla je ona.


Prošle godine domaći mediji javili su da se Romana verila s muškarcem nepoznatim u javnosti, kao i da žive zajedno u Italiji. Ona se tim povodom nije oglašavala, ali je ponosno nosila skupocen prsten.

 

 

makonda-tracker