VIDEO

„MOŽEŠ LI DA SE NASMEJEŠ?” Zbog ovog tužnog snimka Donalda i Melanije Tramp nju su nazvali NAJNESREĆNIJOM ŽENOM NA SVETU

2

Više puta je ovaj poznati par u javnosti pokazivao znakove netrpeljivosti, zbog čega su se mnogi šalili na njihov račun, ali najnoviji snimak je rastužio ljude širom sveta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predsednik Amerike Donald Tramp i njegova supruga Melanija posetili su juče Hram Svetog Jovana Pavla II u Vašingtonu, a ova poseta privukla je mnogo pažnje medija. Predstavnici štampe utrkivali su se da fotografišu i snime poznati par, koji se suočava s jednim od težih trenutaka otkad su stanovnici Bele kuće, s obzirom na to da se zemljom šire nasilni protesti nakon što je policija usmrtila Afroamerikanca Džordža Flojda.

 

Tramp je ovih dana često na udaru, ali ga ne sprečava da pozira nasmejan, ali se čini da njegovoj prvoj dami nije do smeha.


Naime, prilikom ove posete nastao je snimak koji je za kratko vreme privukao mnogo pažnje na društvenoj mreži Tviter i zbog kojeg su korisnici ove mreže prozvali Melaniju Tramp „najnesrećnijom ženom na svetu”.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Donald i njegova supruga snimljeni su kako poziraju, a on je sve vreme na licu imao širok osmeh i delovao je krajnje opušteno i bezbrižno, dok je Melanija bila suzdržana i nosila tamne naočare za sunce. U jednom trenutku, američki predsednik zamolio je suprugu da se nasmeši, a ona jedva da je bila u stanju da napravi bilo kakav izraz lica i delovala je snuždeno.

 


Ovaj snimak brzo se proširio internetom, a tviteraši su ponovo bili najoštriji.


„Nikad nisam video manje hemije između dvoje ljudi”, „Ona uopšte ne izgleda srećno... ne može čak ni da odglumi”, „Pokušala je da se nasmeši, ali teško je sakriti očaj”, „Iako je okružena bogatstvom i uticajem, ništa joj to ne znači”, „Melanija izgleda kao najsrećnija žena na svetu”, „Šta je iza tih naočara?”, „Više izgleda kao talac nego kao supruga”, „Mislim da se nešto dešava u Beloj kući i nije počelo jutros”... neki su od komentara koji su privukli najviše pažnje.


Prva dama Amerike ponela je, inače, za ovu priliku interesantnu prolećnu košulju-haljinu bez rukava koja je sečena ispod grudi, što je tipično za njen odevni stil. Model seže nešto ispod kolena i kombinovala ga je sa crnim salonkama. Ipak, ova izvanredna modna kombinacija ostala je u senci njenog smrknutog lica...

 

 

makonda-tracker