nedavno je imao infarkt

BILI SU U LJUBAVI NEKOLIKO GODINA, SAD SU DOBRI PRIJATELJI: Sećate li se s kojim POZNATIM muškarcem je Ceca bila u vezi?

6

Javnost ga je posle dužeg vremena videla krajem prošle godine kada se u društvu supruge Irene pojavio na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić.

 

Mediji su spekulisali da se par čak i verio, i očekivala se i svadba, ali ih je sudbina kasnije ipak razdvojila.

 

- To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko - reči su Vladana Lukića iz 2009. godine.

 

Pre tri godine Ceca je prisustvovala svadbi Sare Lukić, Vladanove ćerke, kada se u jednom trenutku i latila mikrofona. Tada je otkrila detalj iz veze sa Vladanom.

 

- Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi - rekla je muzička zvezda.

 

 

makonda-tracker