NISU RAZGOVARALE 3 DECENIJE

"NUDILA SAM DA JOJ GA VRATIM": Srbija je brujala o ljubavnom trouglu Vesne, Zorice i Kemiša, a ovako one to KOMENTARIŠU!

0

Iako su sada u dobrim odnosima cela Srbija je brujala o skandalu koji se desio.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić


Malo ko danas ne zna da su pevačice Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac bile suparnice i to zbog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

 

Njihova svađa nije bila toliko burna koliko duga jer koleginice nisu razgovarale 29 godina. Brunclikova je 1985. godine preotela Vesni muža iako o pravim razlozima svađe nikada nisu progovorile, razlog je bio više nego očigledan.

 

foto: Glossy Press

Bivši muž Zmijančeve ubrzo se oženio Brunclikovom sa kojom je i danas u braku.

 

- Nudila sam da joj vratim Kemiša, uvek sam bila slaba prema njoj. Posle je ona preko svoje prve ljubavi slala gangstere da Kemišu prebiju prste da više ne bi mogao da svira - izjavila je Zorica svojevremeno

 

Međutim, posle decenija uvreda dve pevačice su javno pružile ruku pomirenja na Zoričinom koncertu 2014. u Areni, kada su se pojavile zajedno na sceni.

 

- Mi se nikada nismo posvađale, žustrih reči nije bilo. Jednostavno smo prestale da pričamo. Prošlo je 30 godina i ne želim da sada govorim zašto je do toga došlo - rekla je Vesna.

 

 

makonda-tracker