težak trenutak

"SVAKO BI TREBALO DA IMA MAKAR KUĆICU VAN BEOGRADA": Vesna Zmijanac priznaje da joj svet deluje KAO NA IVICI KOLAPSA

1

Čuvena pevačica, koja je zbog pandemije virusa korona odložila zakazani koncert, povukla se u svoju idilu na Bukulji.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić


Vesna Zmijanac, od proglašenja vanrednog stanja u Srbiji 15. marta, nalazi se na Bukulji. Pevačica je tamo sagradila kuću s velikim imanjem, pa uživa u poljskim radovima i vremenu koje provodi u svom dvorištu.


Ona kaže da ne planira u skorije vreme da se vraća u Beograd i da će joj se za koji dan ponovo pridružiti ćerka Nikolija i unuka Rea, koje su otišle do stana kako bi se videle i provele neko vreme s njenim zetom Reljom Popovićem.


Nikolija i Rea su bile sa mnom sedam dana, pa su otišle da malo budu s Reljom i opet se vraćaju ovde. Ja nemam nameru da se vraćam u Beograd sve dok ovo traje, meni je ovde normalno stanje — ističe folk zvezda za Kurir.


Pevačica je početkom godine dala intervju u kojem je rekla da vlada "vrlo opasno stanje" i da joj se ne sviđa vreme u kojem živimo.


Eto, vidite, kao da sam predvidela sve ovo. Dvadeset godina govorim da bi svako trebalo da ima makar kućicu van Beograda, radi sigurnosti. Odavno mi deluje da je svet na ivici kolapsa. To je neki moj osećaj, da nešto ne štima — kaže Zmijančeva.


Ona je dodala da njene komšije na Bukulji uobičajeno provode vreme nanjivama i u baštama.
 

makonda-tracker