nije joj bilo lako

ZATEKLA IH ZAJEDNO U LIFTU: Vesna Zmijanac otkrila kako ju je partner prevario s poznatom voditeljkom

1

Pre nekoliko godina, Vesna je otkrila kako je svog emotivnog partnera, koji je poznat po tome što voli pevačice, uhvatila u preljubi

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Biznismen Željko Rstić je poslednji partner koga je predstavila javnosti, a njihovu vezu obeležio je veliki skandal.

 

Vesna je u intervjuu za magazin Story 2014. godine ispričala kako je 14 godina mlađeg dečka uhvatila u prevari sa jednom voditeljkom i daje zbog toga okončala vezu dugu četiri godine sa njim.

 

- Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima - izjavila je Vesna za pomenuti magazin.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić


Željko Rstić se 2016. godinu upustio u emotivnu vezu sa još jednom folk pevačicom - Zlatom Petrović. Zlata i Željko su se rastali posle samo deset meseci ljubavi.


- Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i srećna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem - rekla je pevačica za Alo nakon raskida.

 

 

makonda-tracker