ne krije sreću

„VARNICE SU BLJESNULE PRE VIŠE OD 10 GODINA“: Slavko Beleslin nikad nije OVAKO otvoreno pričao o svom ljubavnom životu

0

Atraktivni voditelj odnedavno je u srećnoj vezi, a sada je otvorio dušu i podelio detalje o svojoj ljubavi, ali se i osvrnuo na činjenicu da ga je bivša supruga nedavno tužila

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditelj RTS- a Slavko Beleslin nakon razvoda od Ive Šiđanin ponovo je srećan u ljubavi s Milijanom, koju je upoznao pre čitavu deceniju, a koja se na javnim događajima retko eksponira.


Imam neki osećaj da će se to promeniti i da ćete je viđati češće. Varnice koje su bljesnule tokom jednog intervjua pre više od 10 godina preživele su sve to vreme neugašene i ispostavilo se da je naš Amor bila urednica koja ju je jednog prolećnog dana poslala da uradimo intervju – ispričao je Slavko.


On se osvrnuo na činjenicu da nikad nismo svesni kada bi i otkud prava ljubav mogla da se pojavi.

 


Nekada sasvim obični dani i sasvim obične odluke menjaju sudbine. Ni danas ne znam čija je to odluka bila, ali iskreno uživamo u njenim plodovima svakoga dana – kaže Beleslin i dodaje da i nakon ljubavnog kraha nije izgubio veru u brak.


Slavka je bivša supruga Iva tužila i tvrdi da joj je ukrao autorstvo za TV projekat “Šta bi posle? Flešbek”, a kako voditelj otkriva, proces je u toku, a nove epizode emisije su u pripremi.


Prva sezona emisije “Flešbek” je realizovana u skladu sa ugovorenim planom emitovanja. Nova sezona i nove priče su u završnom delu priprema i očekujem da uskoro izađemo na teren. Svako može da radi šta god želi, pa i da tuži svakog za bilo šta. Meni je mnogo važnije to što je u toku kreiranje novih formata i isključivo na to sam fokusiran. Svako neka radi svoj posao iz srca – navodi voditelj i dodaje da su snimanja puna anegdota i zanimljivosti.
 

 

makonda-tracker