nova ljubavna veza

PRE GODINU DANA SE RAZVEO, A SAD JE PONOVO SREĆAN U LJUBAVI: Slavku Beleslinu ukrala srce OVA lepa plavuša (FOTO)

2

Imaju mnogo zajedničkih prijatelja, te je njihovoj romansi prethodilo druženje, a navodi se i da je ovaj par započeo zajednički život.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditelj Slavko Beleslin skrasio se pored Milijane Radević, s kojom je već nekoliko meseci u ljubavnoj vezi. Par je romansu počeo kroz druženje jer Milijana i Slavko imaju mnogo zajedničkih prijatelja.

 

Prvi put od razvoda od supruge Novosađanke Ive Šiđanin, koji se dogodio pre godinu dana, Slavko se tek sada smeje zbog emotivnog statusa.

 

"Mili, kako je mi zovemo, vratila je Slavku osmeh. Mnogo su lep par, visoki su i zgodni i, znate šta, Milijana je Slavkov tip i veoma podseća po izgledu na njegovu bivšu ženu. Počeli su i da žive zajedno u njegovom stanu na Dorćolu", rekla je jedna od Milijaninih prijateljica.

 

 

"Kad sam se "ženio po novinama", red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena", rekao je Slavko u jedinom intervjuu o razvodu.

 

 

makonda-tracker