ovo niste znali

SUSRET SA LEJDI DI ZA NJU JE BIO I STRAH I ČAST: Sindi Kraford otkrila detalje iz prošlosti, ali i TAJNU princa Vilijama

1

Supermodel Sindi Kraford pridružila se koleginici i prijateljici Naomi Kempbel u njenoj emisiji "No filter" na Jutjubu. Među temama koji su se dotakle bio je i njen susret s princezom Dajanom, koji se odvio u Londonu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

"Bila sam šokirana što sam u Kensingtonskoj palati i što sam imala prilike da upoznam princezu Dajanu i vidim kako je bila prizemna", otkrila je Sindi.

 

Priznala je i kako ju je oduševila njena skromnost, pa je dodala: "Obožavala sam princezu Dajanu, baš obožavala".

Priznala je i kako ju je mnogo iznenadilo kada je primila princezin poziv da joj dođe u posetu.

 

"Bila je tako ljubazna i lično je nazvala moju kancelariju rekavši 'Dobar dan, ovde princeza Dajana', a moja asistentkinja koja se javila na telefon nije mogla da veruje da je to istina - ali bila je", prisetila se 54-godišnjakinja.

U razgovoru je još i napomenula kako joj je ovaj susret ostao u izuzetno ugodnom sećanju, a da se princeza trudila da se oseća kao kod kuće.

 

foto: Profimedia

 

Kako je uopšte došlo do njega?

 

Za to je zaslužan princ Vilijam, koji je u to vreme bio tinejdžer koji je bio ludo zaljubljen u, ni manje, ni više, nego Sidni Kraford. Budući da je žarko želeo da je upozna, majka mu je u tome pomogla.

Pritisak zbog toga što će upoznati Dajaninog najstarijeg sina osećala je i sama Sindi, ali iz potpuno drugog razloga. Naime, nju je pre susreta mučilo šta će obući, budući da nije želela da ispadne staromodna i razočara mladog princa, a, s druge strane, znala je da mora poštovati protokol ako želi ponovo da bude pozvana. Na kraju se odlučila za pravi klasik - malu crnu haljinu.

 



 

makonda-tracker