prolaze dani

"NE ZNAM KAKO BIH SE SNAŠLA DA JE MUŠKARAC SA MNOM U STANU": Milica Pavlović otkriva kako je biti sam u samoizolaciji

2

Lepa pevačica preferira da, dok boravi kod kuće tokom pandemije, nema društvo

foto: Instagram
foto: Instagram

Milica Pavlović otkrila je da li se dosađuje u izolaciji i da li joj fali društvo.

 

 Volim samoću i komfor, ne znam kako bih se snašla da je muškarac sa mnom u stanu. Ponekad pomislim da bi mi prijalo da sa nekim popričam, ali kad malo bolje razmislim poludela bih. Jedno od nas dvoje bi izašlo napolje tokom policijskog časa i bilo kažnjeno – započela je priču za Informer.

 

Pevačica je istakla da se trudi da održi liniju, ali i da joj ne pada na pamet da kuka zbog otkazanih nastupa.

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

 

 Samo želim da ovaj virus prođe i da se svi vratimo normalnom životu. Za pesmu i nastupe ima vremena, želim da naš narod bude srećan i zadovoljan jer za njih pevam. Tužna sam kada pročitam da su neki ljudi dobili otkaze, odmah mi se stvore tužne slike u glavi. To može biti i životna priča našeg komšije, ko zna. Njima je najteže! – rekla je Milica za ovaj list.

 

 

***

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker