PROGOVORIO o svemu

SVI SU MISLILI DA IMAJU IDEALAN BRAK: Manekenka godinama tvrdila da su srećni, a onda je on otkrio ISTINU i ŠOKIRAO SVET

7

Tom Brejdi koji je suprug manekenke Žizel Bundšen otkrio je da njegova supruga već dve godine nije srećna u braku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, ona prema njegovim rečima, smatra da Brejdi ne obavlja poslove vezane za porodicu.

 

- Tvrdila je da je jedino što mene zanima je fudbal, da nikada nisam prisutan i da je briga o kući, deci i porodici spala samo na nju. Ja nisam puno pažnje obraćao na to i kada bih išao na trening ili pripreme postavljala mi je pitanja poput: "Dobro, a kada ćeš završiti stvari po kući? - rekao je Brejdi u jednoj emisiji.

 

On je zbog porodice na kraju napustio teren, kada je razmislio o onome što mu je najbitnije.

 

foto: Profimedia

Nakon što je zbog porodice napustio profesionalno bavljenje sportom, Brejdi se, prema sopstvenim rečima, osećao nezadovoljno i zamerao je Žizel zbog te odluke, ali do tačke ključanja došlo je kada mu je supruga napisala pismo u kome mu je saopštila kako se oseća povodom njihovog braka.

 

- Napisala mi je pismo koje čuvam i stalno ga čitam, u kome mi je, između ostalog rekla da ono što je bilo dobro i što je funkcionisalo pre 10 godina, neće funkcionisati dobro i nadalje jer smo krenuli drugačijim putevima - dodao je, uz opasku da je pismo teško i srceparajuće.

 

makonda-tracker