PROGOVORIO o svemu

SVI SU MISLILI DA IMAJU IDEALAN BRAK: Manekenka godinama tvrdila da su srećni, a onda je on otkrio ISTINU i ŠOKIRAO SVET

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

DrOlja

11-04-2020 22:02h
Dok je donosio veliku lovu i čistio kući sve bilo ok, kad nije syigao da čisti nije obavljao ,,svoje poslove,, kad je napustio izvor novca da posveti više pažnje porodici, napisala ,,,putevi im se razilaze,, naravno zbog novca ...sponzoruša droljava.

kole

11-04-2020 22:20h
@DrOlja
obicno je tako ali ne i ovom slucaju,ona je zaradjivala i zaradjuje vise od njega...

DrOlja

11-04-2020 23:13h
@kole
Našla ona nekog ko zaradjuje više.

kole

12-04-2020 12:59h
@DrOlja
ona je duplo bogatija od njega,procena skoro 400miliona dolara...boleza nju da bude sa nekim samo zbog para,ne bi se cimala toliko da je htela da je drugi finansira.mislim ovo je klasican slucaj sportiste i "jake" zene,on je flegma zavrsava sa sportom hoce sad da se opija,skita, trosi na igracke,a ona je ljubomorna i bolesni radoholik,potpuno razliciti ljudi...vise mu je keva nego zena...

Goca

12-04-2020 07:30h
Ona je jedna od najplacenijih manekenki, mislim da zaradjuje mnogo vise od njega a to pre ili kasnije zasmeta muskarcu.Inace poenta je da bez obzira na slavu i bogatsvo svi imaju iste probleme, samo mi obican narod dok gledamo njihove slike sa skupih putovanja, gde su svi srecni i nasmejani( cesto vestacki osmesi) mislimo da oni nemaju nijedan problem.
p.s. zbog Zizel je ovaj lik ostavio trudnu devojku, a to mnogo govori i o njemu i o njoj

Parada Lazhi i Samoreklamerstva

12-04-2020 11:01h
@Goca
Sve te estradnjakuse poziraju šred kamerama i glumataju - te non stop presrecne svim i svacim a pogotovo idealnim brakom. A onda pukne vest da se jedna drogira, druga alkoholise, treca na terapiji a sve tri se razvode. Ne znam ko im pa veruje vise...treba za to biti posebno "talentovan"

Nemanja

15-04-2020 00:48h
Alo bre, čovek još igra profesionalni fudbal (američki)... O čemu pišete vi?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: