GODINAMA SU NERAZDVOJNI

VENČALI SU SE KAO U HOLIVUDSKIM KOMEDIJAMA: Znate li koji poznati muzičar je suprug voditeljke emisije Brak na neviđeno?

1

Lepa Milica godinama je u braku s jednim od najpoznatijih muškaraca na našoj javnoj sceni

foto: Instagram
foto: Instagram

Proteklih godina, šarmantna Milica Kon uveseljava publiku svojim smislom za humor i harizmom u emisiji "Brak na neviđeno", u kojoj pokušava da spoji srodne duše.


Njeni obožavaoci znaju da je voditeljka svoju srodnu dušu odavno pronašla, budući da često pred kamerama pominje svog supruga. Ipak, malo je poznato da je u pitanju još jedna poznata ličnost — muzičar Marko Kon.

 


Par se na večnu ljubav zakleo još 2012. godine, kada su tokom odmora u Las Vegasu izgovorili "da" u kapeli "Grejslend", gde su ih venčali imitatori Elvisa Preslija i njegove supruge Prisile! Venčanje se, inače, dogodilo na dan kada su proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja, i to u prisustvu najbližih članova Markove porodice, kako je nakon ovog originalnog stupanja u brak pisao Hello.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Milica Kon ? (@milicakon) on


Bilo je predivno, romantično, avanturistički, neuobičajeno i “blesavo”, na nama svojstven način. Divno smo se proveli na našem venčanju — izjavili su tada Milica i Marko.


Par, inače, svoj život vodi daleko od očiju javnosti i s obožavaocima dele tek poneki detalj, a Marko je nedavno otkrio da je pred venčanje izgubio čak 36 kilograma za samo 100 dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Milica Kon ? (@milicakon) on


Držao sam stalno razne dijete zbog užasnog pritiska javnosti. Ne javnosti, okoline. Na tu groznu dijetu sam se odlučio — groznu u smislu surove i dugotrajne sam se odlučio 2012. Zvučaće onako dosta "sladunjavo" ako kažem da je okidač za tu veliku dijetu bila svadba koja se spremala te godine — iskren je bio muzičar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Milica Kon ? (@milicakon) on

 

Par, inače, ima dvoje dece: ćerkicu Klaru i sina Ernesta.

 

 

makonda-tracker