šok

LUNA NIJE JEDINA S KOJOM JU JE PREVARIO: Kija Kockar ispričala da je Sloba Radanović bio i s OVOM poznatom devojkom

3

Kako je rijaliti zvezda i pevačica istakla, bivši suprug prevario ju je nekoliko puta

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Kristina Kija Kockar potvrdila je dugogodišnje glasine da je prijateljstvo sa učesnicom Zadruge Anom Korać prekinula zbog afere sa Slobodanom Radanovićem.

 

— Ana jeste jedan od glavnih razloga zbog kojeg sam se crkveno razvela od Slobodana. Ona i još jedna, ali nju sad nećemo pominjati. Znam za to još od letos, iako je ona negirala priču. Sloba mi je priznao i ispričao sve detalje. Tad smo još bili venčani. Slobodan me je varao sa njih milion, on je gad pa je gad, a ona je tada glumila moju prijateljicu. Što je najgore, to se nije desilo slučajno, u naletu strasti. Ona je njega uhodila po kafićima, to pouzdano znam. Čuje gde se on nalazi, pa kao slučajno dođe na to mesto. Ja sam nju, naravno, pitala, a ona me je gledala u oči i lagala. Slobodan je mislio da ja za to sigurno znam, pa mi je priznao sve, kad je saznao da nisam znala, pozeleneo je što mi je rekao — započela je priču.

 

1 / 4 Foto: screenshot

 

Iako su i Ana i Sloba negirali ove priče, Kija je rešila da stavi tačku na sve i nastavila:

 

 On je to negirao u javnosti, a ja evo sada javno priznajem da je to tačno. U tom trenutku nisam znala ko je gori od njih dvoje. Ani je otac umro kad sam ja to saznala, pa nisam želela ništa da joj kažem, ali svi su joj govorili, izgubila je drugaricu na najgluplji način — objasnila je Kija.

 

 

makonda-tracker