raznežićete se

ZAJEDNIČKI ŽIVOT SU ZAPOČELI NAKON ČETIRI DANA LJUBAVI: Tijana Dapčević objavila fotografiju o kojoj se priča

0

Pop pevačica već 19 godina je u braku sa čovekom svog života.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Makedonska muzička zvezda Tijana Dapčević objavila je na društvenoj mreži fotografiju za koju je pozirala sa suprugom Milanom Dapčevićem i koja je nastala na porodičnom odmoru.

 

Budući da pevačica ne objavljuje često fotografije svog izabranika, njeni obožavaoci oduševljeni su svakom prilikom da zavire u njihovu porodičnu idilu, pa su mnogi izrazili divljenje prema njima paru.

 

Čo‘ek moj — napisala je jednostavno Tijana i dodala "emodži" srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

 

Pevačica je jednom prilikom na društvenim mrežama otkrila da je ime dobila po liku iz pripovetke Đure Jakšića — Tijani koja je bila zaljubljena u jednog Milana, a da se potom isto dogodilo i njoj.

 

Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te Đurine Tijane kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako... Dve škole, jednu akademiju i nekoliko "ljubavi" kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom — napisala je ona tad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

 

Par se upoznao u Somboru, a mediji su svojevremeno pisali kako su Milan i Tijana već posle četiri dana zabavljanja znali da su pronašli ljubav svog života, pa su već tada počeli da žive zajedno!

 

Pre nekoliko godina, šarmantna pevačica objavila je njihovu fotografiju nastalu u ovom vojvđanskom gradu davne 2000. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

 

Milan i ja ispred Gradske kuće u Somboru — napisala je ona tada.

 

Dapčevići su se na večnu ljubav zakleli već sledeće godine — 28. aprila 2001, a njihova bajka, tokom koje su dobili sina Vuka, i dalje traje.

 

 

makonda-tracker