snaga & elegancija

KOPIRAĆETE IH PRVOM PRILIKOM! Ove poznate dame su pokazale da neobuzdani seksepil ne podrazumeva samo haljine (FOTO)

6

Na sinoćnoj dodeli muzičkih nagrada MAC videli smo nekoliko veoma interesantnih ženskih odela

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Po uzoru na trend koji je osvojio Holivud proteklih sezona, domaće poznate ličnosti odlučile su da s atraktivnim izgledom spoje praktičnost i udobnost, pa smo sinoć na crvenomt epihu pred ceremoniju dodele muzičkih nagrada koja se održala u beogradskoj Štark areni imali priliku da vidimo i nekoliko veoma zanimljivih ženskih odela!

 

 

Jedno od svakako najkreativnijih jeste predimenzionirani komplet u kojem se pojavila Aleksandra Radović, koja je odabrala ciklama nijansu, sako s dvorednim kopčanjem i rukave koji otkrivaju ramena i ležerno padaju, veoma udobne pantalone, a kombinovala je ovaj model s klasičnim salonkama oštrog vrha.

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Posebno su popularna bila bela odela, u kojima smo videli glumicu Jelenu Gavrilović i dizajnerka Tamaru Paunović. One su se opredelile za sličan model, s tim što je popularna glumica ponela i interesatan ukras u vidu visećeg broja koji se prostirao od revera do dugmeta blago strukiranog blejzera, dok je Tamara odlučila da ponese sako s duplim lažnim džepovima preko crnog topa i u kombinaciji s efektnom ogrlicom.

 

Ovako je izgledala Jelena...

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

... a ovako Tamara!

 

foto: Antonio Ahel/ATA Images

Odličan odabir odela napravila je i pevačica Tijana Dapčević, koju smo videli u kariranom modelu kojim dominiraju plavi tonovi! Ona je ponela zanimljiv sako koji se ispod grudi vezuje tankim kožnim pojasom i pantalone sa džepovima, koje je kombinovala s veoma suptilnim nakitom i efektnom šminkom.

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Jedan od najinteresantnijih kompleta nosila je pevačica Nevena Božović, koja je sve iznenadila spojem dubokih pantalona i pomalo ekcentričnog raskopčanog blejzera u bakarnoj nijansi. Iako se ovaj model ne može strogo nazvati odelom, svakako je značajan iskorak u odnosu na elegantne večernje toalete, a Nevena ga je ponela sa svetlucavim topom koji je otkrio njen savršeno izvajan stomak.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

makonda-tracker