tragedija

NA INSTAGRAMU PREKLINJE ZA POMOĆ: Brat slavne pevačice stradao na UŽASAN način, porodica se bori za pravdu

0

Cela moja porodica je u agoniji — istakla je lepa pevačica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je njen brat od strica Džon Frederik (35) poginuo 26. oktobra u Fort Loderdejlu kada ga je nepoznati vozač udario automobilom, Nikol Šercinger je zatražila pomoć od svojih pratilaca kako bi počinilac ovog dela bio pronađen.

 

Bivša članica grupe Pusiket dols oglasila se na društvenim mrežama objavivši fotografiju svog rođaka, a u opisu je, između ostalog, napisala:


Ovo je kao noćna mora iz koje nikad nećemo moći da se probudimo... — napisala je Nikol. — Moj dragi rođače, toliko te volim. Ovaj svet je bio bolje mesto s tobom i tvojim dobrim, kreativnim srcem. Nikad te nećemo zaboraviti i uvek ćemo se nositi u nama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

 

Kako je pevačica objasnila, do tragedije je došlo kada je neko udario autobilom pokojnog Džona i nastavio dalje, ne ukazavši mu pomoć.

 

foto: Profimedia

Moja porodica i ja molimo za bilo kakbu informaciju koja bi mogla da pomogne u istrazi tragične smrti ovog neverovatnog čoveka. Molim onog ko je ovo uradio da skupi dostojanstva i snage da se prijavi. Bog je pun ljubavi i bog koji prašta, ali ja se molim za pravdu za Džon Boja.

 

 

makonda-tracker