"SVI SMO GA ŽELJNI"

ON JE OSTAO NJENA LJUBAV I BEZ TITULA: Jelena Đoković otvoreno o braku s Novakom

0

Još od tinejdžerskih dana, najbolji srpski teniser imao je podršku u svojoj devojci i, kasnije, supruzi Jeleni, koja ga je pratila na putu od prvih profesionalnih koraka do svetske slave.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jelena Đoković majka je Stefana i Tare, supruga Novaka Đokovića, direktorka njegove fondacije, uspešna poslovna žena. Ipak, priznaje da se svakodnevno preispituje donosi li ispravne odluke, a uprkos tome, gotovo svakog dana padne i uzdigne se.

 

Za mene je život konstantno učenje pa samim tim ni u jednoj ulozi nisam dostigla krajnju tačku da mogu da kažem da sam ostvarena i da sam to poglavlje prošla i zatvorila. Udala sam se i upustila u ulogu bračnog partnera i roditelja, ali svako partnerstvo sa drugim ljudskim bićem je izazov sam po sebi. Svaki dan posustajem, pa rastem, padam, dižem se i tražim rešenja — istakla je ona.

 

Kako je Jelena napomenula, Novak i ona zajedno su bili i pre svih titula koje danas stoje pored njegovog imena.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Novak i ja smo dugo zajedno i pre nego što je njegovo ime dobilo takvu težinu u javnosti. On je za mene ostao moja ljubav bez neophodnih titula koje sada prate njegovo ime. Rad za njegov brend mi je pomogao da razumem i poštujem uspeh koji je postigao  i da prihvatim usamljenost kao posledicu tog prekomerenog rada, putovanja i posvećenosti. To je taj teret slave i uspeha koji često udaljava ljude od porodice i prijatelja, a koji nemamo u vidu kada sanjamo velike snove — objasnila je Jelena za Azru.

 

Naravno, ni njoj ni njenom suprugu nije lako što ponekad moraju da se nađu na različitim krajevima planete.

 

Ni njemu ni meni nije lako da budemo razdvojeni, pogotovo sada kao roditelji dvoje dece koja su stvarno plod velike ljubavi. Nama je naše vreme toliko dragoceno, retko i jedinstveno. Ali svi smo ga željni, a on je samo jedan — zaključila je Jelena Đoković.

 

 

makonda-tracker